Turism local.

Vrem sa ii chemam in vizita pe partenerii nostrii cu care avem afaceri si pe prietenii nostri de oriunde din lume.

Vacante de o saptamana cu activitati zilnice pe principiul doar local.

Ziua 1. Vizitare culte religioase.

Ziua 2. Pescuit.

Ziua 3. Trageri in poligon.

Ziua 4. Kaiac.

Ziua 5. Teatru.

Ziua 6. Vizitare Floresti cu bicicleta si timp liber la loc.

Ziua 7. Plimbare calare cu vizitarea locului si seara floresteana cu muzica locala, foc de tabara si dans somesan.

Ziua 1. Ne intampinam prieteneste invitatii la aeroport si pornim cu bicicletele electrice/alte mijloace de transport daca ploua pe un traseu ales sa le prezentam cu oamenii locului cultele religioase din localitate si apoi ajungem la locurile de cazare sa inoptam. Inainte sa inoptam avem lectii de calarie in parteneriat cu hergheliile locului: Hidalgo si partenerii lui.

Ziua 2. Mergem la pescuit la locurile de pescuit din judet si mancam un peste proaspat prins. Vrem sa populam cu stiuca, clean si avat Somesul Mic sa putem pescui si manca peste proaspat de acasa. Tot in ziua 2 avem lectii de calarie.

Ziua 3. Mergem sa tragem cu pistolul, cu pusca si cu mitraliera in poligonul local din Floresti www.squadstore.ro. In ziua 3 mai avem si lectii de calarie.

Ziua 4. Ne dam cu kaiacul pe Somesul Mic de la CHE Gilau 2 la CHE Floresti 1 pe un traseu de 4750 m lungime accesibil tot timpul anului cu acordul locului. Pana cand vom primi voie de la Hidro vom merge la kaiac la Tarnita in parteneriat cu Kayak/SUP Tarnita – Cluj. Tot in ziua 4 mai avem si lectii de calarie.

Ziua 5. β€œVin 7suta texani calare la teatru” – asa a inceput asta. Mergem calare la teatru la nenea Boc iar vara vrem sa organizam teatru de vara la Floresti la deversor. Inainte de teatru avem lectii de calarie.

Ziua 6. Vizitam localitatea cu bicicleta si timp liber la loc. Joace un filcau πŸ™‚

Ziua 7. Vizitam locul calare pe un traseu de calarie ales si continuam distractia la locul de foc de langa Casa Zanelor cu foc de tabara, muzica locala si dans somesan.

In primele 5 zile toti invitatii vor participa la lectii de calarie langa Casa Zanelor sub dig. Avem herghelii.

Implementare. Avem nevoie de un ghid local la 25 de invitati. Caut un florestean pe care sa-l platesc cu 3000 euro/luna care sa se ocupe de implementare si mai apoi cand afacerea devine profitabila sa ii ramana lui. Eu asa vreau sa-mi intampin invitatii si sunt dispus sa platesc ca cineva sa se ocupe. Vreau sa invit de Craciun 100 de parteneri de afaceri in localitate. O sa mergem si la colindat. Ii sustinem si pe totii partenerii nostri conform valorilor de la inceput. Am inceput cu o firma de ghizi care o sa isi puna profit la om 1000 euro.Ghizii vor fi de la agentiile de turism locale care lucreaza la impreuna: Inflight Travel, ArtFly Travel, Universal Turism, Extreme Expeditions, Hollidays Inc.. Profit 20% la investitie protejat de inflatie si taxele la stat an de an. Lucram de la inceput cu entitatea lor juridica direct cu profitul propus care va ajunge la 8 gizi locali. Azi 27.12.2022 Au trecut deja cateva luni bune de cand am rescris acest proiect si am decis sa il pornesc eu ca si gid si cu agentiile locului si sa ma retrag ulterior din activitatea de ghid si ma ocup doar de administrare.

Apropo, promit sa fac rost de prima varianta a turismului local ce am inceput sa o fac in vara lui 2021 sa o pun la download. II soada πŸ™‚ O mai are Emil si Crina.

Mod de lucru. 1 ghid local la 25 de turisti, 1 agent de paza la 25 de turisti de la firmele de paza partenere pazim locurile de cazare zi si noapte cu 3 agenti de paza fiecare, 1 bucatar la 25 de turisti de la unitatile de cazare partenere[comanda azi mananca maine], firme partenere pentru pescuit[recomand cu fonduri europene cu masura 6.2], ghizii se duc in poligon cu oaspetii, la kaiac[cu masura 6.2], ghizii se ocupa de lectiile de calarie[cai de la hergheliile locului], ghizii se duc la teatru cu turistii, tot ghizii se duc cu turistii cu bicicletele electreice[cu masura 6.2] si in ziua 7 la plimbarea calare si la seara floresteana foc de tabara cu muzica locala si dans somesan. La plecare le facem cadou o stergura floresteana si le dam o cana de apa ca si la sosire.

Turismul in viitor.

 1. Vom colabora cu oamenii locului ce au biciclete electrice sa le prezentam invitatilor nostrii cultele religioase de la loc.
 2. La pescu cum zic copiii. Vom popula cu peste sa avem disponibil pentru judet stiuca, clean si avat si vom merge la pescuit la loc sa mancam un peste proaspat prins sau il vom cumpara de la loc. Cu turistii mergem la pescuit si vom manca un peste proaspat dupa o reteta locala.
 3. Vom colabora cu squadstore.ro sa mareasca poligonul actual si sa devina Poligonul Local Floresti cu linii de tragere si pentru shotgun si pusca nu doar pistol si pistol-mitraliera sa putem participa la Jocurile Olimpice. Sustinem din privat sportivii conform cunoscutelor valori. Vrem aur la Olimpiada.
 4. La kayac pornim din Gilau cu acordul locului pe traseul propus in parteneriat cu firmele locale din localitate ce beneficiaza de bani locali. Vrem sa le scriem un mesaj pe traseu la sosire. Ex. Comuna Floresti.
 5. Vom realiza Teatrul Floresti in forma de con cu scena variabila ca marime, cu supratitrare si cu sunet natural fara sunet artificial adaugat. Adauga desenul de demult. Vezi aici.
 6. Pornim cu bicicletele in vizitarea locului cu pauza timp liber la loc in centru.
 7. Hergheliile locale le vom uni in Herghelia Floresti. -Herghelia Lui Doru Miclea, -Herghelia Lui …, etc si o vom inscrie la Federatia Romana Ecvestra.[ei trebuie sa se afilieze la noi] Vrem aur la Olimpiada. Vom realiza cu bani privati Cladirea ASCA Floresti, ce o vom tine cu profit, unde sa se poata desfasura activitatea de antrenament si competitie pentru toate probele. Avem si atelajele minuscule pentru copii πŸ™‚ ce pot fi folosite si la turism. Vom sustine cu sponsorizare din privat sporturile ecvestre.
  Vom aduce cai de competitie din judet si tara pentru herghelii si ne vom sustine localii sa faureasca Arena Floresti Cladirea ASCA[Arena Sarituri Cros Atelaje] si sa se implice in sporturile calare.

Cand afacerea va creste si va depasi locurile de cazare existente vom pune ala lefturile si cujmeliile de inca 200 de locuri cu implicarea directa a firmelor ce au unitati de cazare. Adauga sina de cale ferata. Cum suna Downtown Floresti by train? πŸ™‚ Locatia e la nord de Somes pe plat si la culmile din zare. Stim ca este arie protejata Natura 2000 in zona si asa vrem sa ramana.

Cu agentiile de turism locale din localiate vom lucra sa realizeze parteneriate cu agentiile de turism de la locurile de unde ne vin prietenii in vizita. Se poate incepe cu Texas, USA, Munchen, Bonn, Berlin, Dublin, Roma etc… si din tara, locurile unde avem prietenie si parteneriate comerciale solide pe principiul doar local. Vom incepe cautand locuri care au zbor direct la Aeroportul International Avram Iancu Cluj-Napoca. Noi mergem in vacanta de la agentiile locului.

Vrem ca toti cei implicati in mod direct in proiect sa sustina sportul local.

La noi toti bucatarii au 9 stele. Manci ce-ti face si cum zice bucatarul sau du-te fa-ti.

Calcul de pret. Investitia amortizata generatoare de 20% profit protejat an de an. La camere ii investitia daca este cazul si profitul impartite la numarul de camere din aceeasi cladire, etc… . Capitane cati americani cazam intr-o cujmelie? πŸ™‚ I have 9 of them to begin with πŸ™‚ La restaurant cand vin le calculez sedere. πŸ™‚ Le-om mai trimite o factura cand ajung acasa. πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ Crina A mai trebui sa le dam bani cu nuntile tale cu tat. πŸ™‚ Stati linistiti ca avem si dormire πŸ™‚

Proiect realizat cu transparenta.

Suntem uniti? Da noi vrem asta.

Pretul biletului. Zborul din Europa de la locurile care au zbor direct spre Aeroportul Cluj-Napoca si cazarea, masa si activitatile zilnice.

 • Bilet de avion ~ €100.
 • Cazare de la €40 pana la €80/zi in functie de ce camera va alegeti. 7 zile. ~ €350.
 • Mancare 7 zile x €50/zi = €350.
 • Bicicleta in ziua 1 ~ €50.
 • Pescuit in ziua 2 ~ €50.
 • Trageri in poligon in ziua 3 ~ €100.
 • Kaiac in ziua 4 ~ €50.
 • Teatru in ziua 5 ~ €50.
 • Deplasare calare la teatru ~ €50.
 • 5 zile de lectii de calarie ~ 5 x €50 = €250.
 • Tura cu bicicleta in localitate in ziua 6 ~ €50.
 • Plimbare calare in ziua 7 ~ €50.
 • Salarii[1 ghid, 1 bucatar, 1 intretinere, 1 muzicant si 1 dansator la 25 de turisti o saptamana si 3 paznici la 100 de turisti o saptamana] €5350 x 5 / 25 / 4 + €5350 x 3 / 100 / 4 = €267,5 + €40,125 = €307,625.
 • Total ~ €1800/saptamana.

Configurator de vacanta. Mai trebuie sa fac un configurator de vacanta care sa permita alegerea perioadei, alegerea si plata zborului, alegerea camerei. Activitatile sunt incluse. Vezi schita configurator vacanta. poza 1 si poza 2]
Am cumparat visitfloresti.ro pentru configuratorul de vacanta. Pentru inceput pornim cu lista de preturi de mai sus urmand ca in configurator sa introducem in viitor preturile cu profitul propus de 20% la investitie protejat de inflatie. Is curios de diferenta. Configuratorul de vacanta va fi un white label.

Promovare. Am decis sa promovam visitfloresti.ro oferind posibilitatea partenerilor nostrii sa foloseasca un sistem white label ce va fi faurit de programatori. Vezi schita. Cine investeste sa-si tina cel 20%? Ar trebui sa fie una din agentiile de turism partenere. Vom vedea. O va face AFJ tur operator. Platim €100 PPS[pay per sale] si le dam posibilitatea sa taxeze extra orice suma pana in €1000 ca si taxele agentiei. Cei €100 vor fi platiti catre afiliati de cei ce beneficiaza de bani, colaboratorii nostrii, cota parte in functie de cat castiga fiecare din totalul de plata mai putin avionul. Taxele agentiei, daca exista, le vom plati in intregime.

Azi 20.10.2022 vrem sa invitam 2400 de oameni ce lucreaza cu noi la proiectul de tras fibra in Germania sa ne viziteze locul. O sa avem turismul plin 3 luni bune in 2023, 2024 si 2025. Am decis sa invitam 96/saptamana timp de 25 de saptamani.

Azi 23.10.2022 vrem sa invitam 100.000 de oameni ce lucreaza cu noi la proiectul cu placari ceramice in Germania sa ne viziteze locul. 47 de saptamani cate 200/saptamana inseamna 9400/an. O sa avem turismul plin 10 ani buni.

Azi 27.12.2023 vrem sa colaboram cu Tarom ca sa putem oferi zboruri charter. Azi 28.12.2022 Tarom a raspuns pozitiv cererii noastre de colaborare, iar discutiile continua.

Azi 27.12.2023 am hotarat ca vacantele is de sambata pana sambata viitoare. Din Brussels, Belgia, Basel, Franta, Cologne, Germania, Chania (Crete), Grecia, Tel-Aviv, Israel, Catania (Sicily), Italia, Milano, Italia, Naples, Italia, Perugia, Italia, Rome, Italia, Venice, Italia, Eindhoven, Olanda, Castellon (Valencia), Spania, Madrid, Spania, Malaga, Spania, Valencia, Spania, Basel, Elvetia, Birmingham, Anglia, Londra, Anglia vin cu Wizair iar din restul localitatilor vom colabora cu Tarom cu zboruri charter.

Azi 04.01.2023 L-am contactat pe managerul Teatrului National Cluj sa ne faca o piesa in limba engleza disponibila miercuri de miercuri dupamasa spre seara.

Azi 04.01.2023 Programatorii de la LifeIsHard au raspuns pozitiv intentiei noastre de colaborare sa ne faca sistemul white label. Avem intalnire cu ei vineri de la 13. Fingers corssed. Azi 06.01.2023 Intalnire reusita. Maine le trimit toate detaliile sistemului white label care trebuie dezvoltat sa ne faca cotatia de pret. Azi 07.01.2023 lucram cu LifeIsHard la white label. Azi 22.01.2023 anuntam ca maine la 11 avem sedinta cu programatorii. Ne-au pregatit cotatia de pret. Azi 31.01.2023 am negociat un pret de 50 de euro/ora si aproximativ 800, 900 de ore de programare. Incepem in martie.

Azi 22.01.2023 am decis sa schimbam ziua de pescuit cu ziua de trageri in poligon intre ele ca sa mergem la pescuit lunea nu duminica cand e aglomerat.

Contact. Vasile Ovidiu Druta. +40745184225. ovidiudruta@afj.ro