Terenuri de fotbal locale.

Caut florestean pasionat de fotbal sa adminstreze terenurile de fotbal din localitate pe care-l gasesc ulterior si ii cedez lui afacerea. Care zambesti ma mai mult pe terenul de fotbal si de la margine? Te gasesc de la digital din statistica oficiala de bunastare a populatie prin zambet. M-oi uita io sa vad care esti la fotbal. 🙂

Adauga terenu micu la locul binestiut din gredina unde au acuma muncitorii baza.

Adauga terenul mare la loc potrivit pe camp a la right cum se merge spre padure langa locul unde se construiesc acum unitati locative si spatii comerciale.

Bazele sportive le tinem pe profit cu acces gratuit la copii si la sportivii de performanta. Salarii si sustinere sportivi cu toata echipa la nivelul valorilor binestiute. Adultii platesc.

Profit. Total investitie * 1,2 * 1,15 * 1,16 * 1,19 din care 1,2 protejat la florestean.

Adauga camere la locuri potrivite la ambele terenuri cu trasmitere in direct a antrenamentelor si meciurilor si conferintelor de presa. De vor altii acces sa transmita pot doar in direct fara reclame adaugate indiferent de momentul reclamelor. Nu va sparieti ase tare ca nu va cerem bani. Asa-i de tot la toate bazele sportive.