Proiectul baza de lucru.

Cu tehnologia dezvoltata de la proiectul cu energia verde vom fauri o baza de lucru de dimensiuni potrivite alimentata din satelit ce va contine 100 de minuscule de 10m x 5m si grosime potrivita. Le-om pune transformatoare sa poata alimenta utilajele zburatoare necesare dezvoltarii durabile.

O sa facem proiectul acesta cu banca.

Adaugam valorile.

Stam la vanzare cu cerere de cumparare.

Add worldwide radar. Amu cine are suprematia in aer la glob? 🙂

O minuscula o sa fie avionul numai in chirie ca si la chiriile din constructii astfel ne este protejat statul. Amu nu le-om face asa mari. Preferam sa zburam la impreuna de la adresa la adresa cu minuscule. Zboruri locale, judetene, nationale si internationale. La noi la loc o sa fie o baza cu minuscule, la  judetene o sa fie bazae la distante potrivite una de alta cu minuscule pozitionate la altitudine potrivita, la nationale o sa fie baze la distante potrivite una de alta cu minuscule pozitionate la altitudine potrivita mai sus decat cele de la judetene si la internationale ne-or da culoar de zbor. Mai multe baze la nationale de la loc la loc se numeste culoar de zbor. Se zboara o ora la fus orar, asta ii viteza potrivita.

Vrem reguli de zbor de la stat de la Politia Romana Directia Zboruri. A fi un program cu zboruri monitorizat de Politia Romana facut de stat sau din privat pentru stat.

Schita minuscula.

Minuscule cu fotolii si paturi la distantele mari. M-am gandit ca daca mergem in America sa dormim pe drum. La noi la loc cu 19 locuri.

Adauga la minuscula lumina de afara si temperatura potrivita si baterie pentru siguranta zborurilor.

Le facem albastre la noi la loc ca sa stim de unde am pornit. Ase bine.

La noi la loc platim toti zborurile oricat avem de mers oriunde. Asta vrem si la tara. O sa fie o investitie generatoare de 20% profit protejate de inflatie si taxele la stat an de an.

Abia astept sa calatorim cu minuscule.

Azi 02.05.2024 Am decis sa le dam la fratii nostri de la alte locuri proiectul sa-si faca minuscule doar pentru ei, iar daca primesc comenzi de la alte locuri sa-i trimita la noi. La intern o sa le dam proiectul, vrem doar exporturile sa fie ale noastre. Le dam si la export sa-si faca. Daca nu vor sa lucre sa lucre florestean. Daca le vine cerere la export le dam noi si lor sau lucra florestean. Daca vor sa vanda la export cerceteze si ei.

In Floresti ne facem pentru inceput 200 de minuscule si trasee in tot judetul si pana la mare si pana la Sinaia si pana la Paris. Zboara florestean.