Oameni si locuri.

.

Valori.

Am inceput in 2022.

Nivel de trai. Sustinem un salar mediu net de 3000 euro 15.000 lei. Dorim sa facem economii de 1500 euro 7500 lei pe luna si sa crestem salarul cu inflatia la suma cheltuita an de an. Implementare conform INS la momentul informarii. Am inceput in luna a 9-a 2022. Exemplu. Vrei mai multi bani? Doar din antreprenoriat. Grila de salarizare.

Unde-s banii de la mine de la loc? Noi nu sustinem terorism cu acte prin saracirea locurilor datorita mutarii profitului de la locurile unde s-a facut profitul. La export profitul se face la locul de unde se face exportul. La intern profitul se face si trebuie sa ramana pentru locul de unde intra banii.

La export lucram mai scump decat lucreaza ei la internul lor astfel le este protejat tot internul. Noi vrem sa lucreze ei. Trebuie sa tinem cont ca ei trebuie sa se dezvolte cand ne referim la nivelul lor de trai.

Banii din salarii pot fi cheltuiti oriunde in lume.

Achizitii. Daca nu am la mine la loc imi fauresc. Daca ipostaza nu imi permite sa fauresc achizitionez astfel: Daca nu am la mine la loc ma duc la judet. Daca nu am la judet ma duc la tara. Daca nu am nici la tara imi achizitionez de la import.

Contractele comerciale. Fiecare propozitie sau fraza va contine la sfarsit afirmatia: si conform legii.

La loc lucreaza toti oamenii locului. Numai oamenii locului.

Noi nu dam afara omul de la servici. Si apoi ce daca vine proces tehnologic de durata? Ne-a fi lucrul mai usor.

Transparenta.

Patriotism.

Noi nu schimbam in functie.