Muzica.

Proiect la national.

Ascultam muzica. Avem ieftin adica maxim 1 ban romanesc/ascultare. Vrem tare tare tare ieftin. Inseamna ca e muzica buna. Om recalcula sa fie bine. Ideia ii sa nu platim un salar ca am ascultat o data. Tinem cont si de faptul ca o sa decida fiecare cat plateste maxim pentru o ascultare. Stim in timp real cat s-a platit.

Avem si video.

Adaugam valorile si banca.

Economice. Investitie generatoare de 20% profit protejate de inflatie si taxele la stat an de an. Stam cuminti. Asta vrem si de la artisti. Faca-ne pret.

Factura. 3 facturi adica una lunara pentru salarii, inca una intr-o luna buna pentru protectia salariala si inca o factura pentru amortizare, protectia investitiei si profit. Asta vrem si de la artisti si daca nu le merge sa mearga la pescuit ca nu-i de ei muzica. Investitia oricum o protejam de inflatiei deci au un an bun sa demonstreze si daca nu le merge sa dea sculele la altii. Sie 2.

Muzica straina la exporturile lor de la ei de pe server. In Europa salarul ii 3000 euro si in SUA salarul ii 5000 USD. La export ei lucra mai scump decat lucram noi. Astfel ne este protejat internul. Culculul se face ca si cum si-ar face la noi, dar mai scump recomand eu cu minim 10% si sa nu fie totusi sub pretul de la ei de la loc. Ii asa pentru ca ii creatie a omului si nu sunt doi artisti identici. Atata le trebuie sa isi inregistreze ceva drepturi pe la noi. Oricum nu ii lasam sa o faca.

Faca-si si alte tari exact ca si noi.

Nu-i lasam pe toti. Libera exprimare a artistului. Am inteles in ce directie dezvoltati voi umanitatea. Pana-i lume nu-i ca voi. Alegem noi muzica. Intradevar este muzica buna da ce am ascultat pe la radio si pe la televizor doamne feri. Sa zica artistul ce o vrut sa zica daca nu ii ce ii in muzica.

Ma duc mai bine. Ne sustinem toti de la loc artistii. Amu ce atata pret la ascultare ca o facut-o pentru noi. Va trebuie a asculta si voi? Haideti cu noi. Sustineti luna de luna pana cand vreti voi. 3 facturi. Adaugam artistii unul cate unul care ne plac. Vrem muzica cu instrumente muzicale cu si fara cuvinte. Bunţi bunţi nu ne place. Om pune niste instrumente la comun. Orice au nevoie. Esti de la alt loc? Da-mi o ascultare gratis. Ase-i de tat.

I-om chema de la alt loc sa ne faca o cantare. Nu le sie lene. Accepte cererea de cantare. Care deja sustinem sustinem. Care mergem la cantare sustinem cat stau la noi. Bun si la international. Om tine cont de export. Numai la internationale va vrem 🙂 Amu cei ca ni dor de voi ca ne santeti dragi. Haidati acasuca ca nu-i de bani. 🙂

Azi 25.05.2024 Noi vindem hosting.