Muzica

Muzica | Concerte | DJ | DJ in direct | Evenimente

Facem o platforma de ascultat muzica online cu 1 ban/ascultare/vizualizare. Artistii platesc 45 de lei/luna sa-si introduca muzica in platforma si ori o vand cu 1 ban/ascultare/vizualizare pretul lor ori o dau pe gratis. Avem si video. La artisti le calculam gazduirea astfel: total costuri raportat la secunde ascultare si total costuri raportat la secunde vizualizare.

Afisarea artistilor in platforma este doar local in functie de locul artistilor, astfel afisam ascultatorului piese de la artisti de la loc cu cel mai ieftin primul, care-i rotim primul de azi e ultimul de ieri daca au acelasi pret, cu posibilitatea de schimbare a locului in alt loc, judet/alt judet sau tara/alta tara. Fiecare piesa va primi un numar de intrare astfel afisarile de la loc vor fi amestecate, nu doar piesele unui artist si apoi celalalt.

Avem toate genurile muzicale si piesele pot fi in oricate genuri. Revizuim.

Avem liste denumite de fiecare cum doreste, ex: muzica buna, in care se pot adauga piese si pot fi ascultate/vazute. Avem si albume.

Plata automat cu cardul la sfarsitul lunii, minim 1 leu.

Concerte. Avem artisti care pot emite live, x bani/interval de timp de 3 minute. Se plateste bilet pentru tot concertul. Avem si concerte inregistrate care pot fi mai ieftine. Avem si concerte cu mai multi artisti. Vrem fiecare pixel de pe ecran sa reprezinte un om si cand vorbeste sa se faca alb din negru si artistii sa decida cat de tare se aude publicul.

Avem DJ care isi pun pretul lor 1 ban/interval de timp + costul pieselor la artisti. Se plateste bilet pentru toata sesiunea. Avem si sesiuni inregistrate care pot fi mai ieftine, dar pretul pieselor la artisti e de neschimbat. Avem si mai multi DJ in direct.

Avem public care decide artistul/DJ-ul cat de tare se aude.

Va cant o piesa de seara. Iti anunti fanii de la concertele trecute ca faci concert. Trimitem email.

Cand artistul programeaza concert apare la toate piesele lui promovare cu un link sa se inscrie la concert.

Vrem sa facem o interfata catre radio si tv de unde sa poata transmite muzica cu care artistul este de acord sa fie difuzata.

Vrem sa facem cele mai mari concerte din fiecare gen muzical la care invitam toti ascultatorii sa voteze 10 artisti. Invitam inainte artistii sa se inscrie. Mai bine sa se dezvolte asta de la evenimente.

Da bani la lautari fiscalizat. Solo. Amu zi ma. 🙂 Vrem sa isi puna unitatea minima ce o accepta pentru dedicatie si oricat mai putin ca si sustinere artist. Vom fauri un sistem care da posibilitatea artistului/angajatului artistului sa primeasca mesaje audio in direct si artistul le face solo.

Avem rezervare artisti si DJ pentru eveniment online cu pret/3 minute platit la tot evenimentul.

Promovarea in platforma se face in aceasta ordine la piesele artistilor/DJ-ilor: concerte, DJ in direct, evenimente. Daca ti-a acceptat artistul/DJ-ul evenimentul nu mai afisam alt eveniment promovat la piese ci doar primul in ordine cronologica.