Masini

Masini noi in functie de locul unde au fost produse si vanzatori de la loc. Daca nu sunt produse la loc se afiseaza produse din judet, daca nu sunt in judet se afiseaza din tara. Mai mult nu mergem. O sa apara ca si vanzatori la masina vanzatorii de la loc care au acea masina in portofoliu in functie de pret. Ni-s buni banii de la Dacia si de la Ford la ce este produs la noi si de la vanzarorii lor.

Masini folosite afisate in functie de locul proprietarului. Daca nu sunt la loc se afiseaza din judet, daca nu sunt la judet se afiseaza din tara. Implicit locul este adresa din buletin, dar se poate selecta si alt loc sau judetul sau tara.

Declar pe propria raspundere ca kilometrii sunt reali. Asa sa-mi ajute Dumnezeu.

Automobile, Rulote, Autobuze, Transport marfa.

Automobile. Folosite/Noi, Marca, Model, Plata Cumparare/Leasing, Pret de la – pana la, Prima inmatriculare de la – pana la, Kilometri de la – pana la, Putere CP/KW de la – pana la, Combustibil Electric/Hibrid Electric-Diesel/Hibrid Electric-Benzina/Benzina/Diesel/Etanol/Hidrogen/LPG/Gaz natural/Altele, si posibilitatea altor selectii ca si pe Mobile sub butonul afiseaza.