Licitatii in constructii.

Azi 26.11.2022

Am observat ca foarte multi mesteri lucreaza la negru in constructii si ne-am gandit sa-i ajutam sa castige la fel de mult dar cu taxele platite la stat.

Adauga domeniu potrivit la cumparatura. Vrem total.ro.

Manoperele cu care incepem sunt placari cu placi ceramice si parchet, montat usi, vopsit, realizare mobila la comanda, reailizare instalatie electrica, apa si gaz si montare, instalare centrala.

Vom fauri o platforma in care oamenii sa isi poata adauga proiectul sub forma de licitatie iar firmele de constructii sa poata sa liciteze pentru fiecare proiect nou. Vom pune pe prima pozitie si o vom recomanda pe firma care se apropie cel mai mult de valorile binestiute. Pe langa valori mai conteaza la pozitionare si daca profitul firmelor de constructie este pana in 30% raportat la investitie. Avem nevoie de transparenta lor.

Beneficiiarul va adauga in platforma licitati cu data de start cand doreste sa inceapa firmele de executie lucrul, deasemenea platforma ii va spune la exact data de terminare a lucrarilor. Un inginer verificator va lua legatura cu beneficiarul inainte sa activam licitatia si va notifica firmele de executie si ii va ajuta sa plaseze oferte. Tot inginerul verificator va verifica si accepta lucrarea pentru beneficiar.

Profitul nostru este de 20% protejat de inflatie raportat la investitia noastra. Profitul firmelor de constructii declarat la stat, al finisorilor, poate fi oricat si va fi stiut in momentul plasarii ofertei la licitatie. Recomandam 20% raportat la investitie protejat de inflatie an de an. Toata lumea e cu profit fix protejat de inflatie an de an.

Azi 09.04.2023 am decis sa nu mai facem proiectul pentru ca avem directorlocal.ro si cine are nevoie de ceva pentru spatiul locativ isi gaseste. Stim valorile deja.

Azi 02.04.2024 Mai bine. Vom fauri o platforma in care beneficiarii lucrarilor sa poata introduce necesarul manoperelor si vom calcula pretul total iar apoi vom atribui lucrarea la finisori parteneri. Inginerii verificatori vor consilia beneficiarii si finisorii si vor verifica lucrarile la final.

Azi 30.04.2024 Am hotarat sa dam posibilitatea oamenilor persoane fizice sa adauge proiectul in platforma de constructi local.afj.ro si sa alocam personal sa rezolvam proiectul. Nu mai decide beneficiarul data de start ci se aloca personal in functi de disponibilitate. Pretul lucrarii este dat de salariile oamenilor si profitul firmelor la salarii si optional extra profit al firmelor de executie, acesta din urma este ca sa le dam posibilitatea sa se dezvolte justificat.