Licitatii in constructii.

Am observat ca foarte multi mesteri lucreaza la negru in constructii si ne-am gandit sa-i ajutam sa castige la fel de mult dar cu taxele platite la stat.

Adauga domeniu potrivit la cumparatura. Vrem total.ro.

Manoperele cu care incepem sunt placari cu placi ceramice si parchet, montat usi, vopsit, realizare mobila la comanda, reailizare instalatie electrica, apa si gaz si montare, instalare centrala.

Vom fauri o platforma in care oamenii sa isi poata adauga proiectul sub forma de licitatie iar firmele de constructii sa poata sa liciteze pentru fiecare proiect nou. Vom pune pe prima pozitie si o vom recomanda pe firma care se apropie cel mai mult de valorile binestiute. Pe langa valori mai conteaza la pozitionare si daca profitul firmelor de constructie este pana in 30% raportat la investitie. Avem nevoie de transparenta lor.

Beneficiiarul va adauga in platforma licitati cu data de start cand doreste sa inceapa firmele de executie lucrul, deasemenea platforma ii va spune la exact data de terminare a lucrarilor. Un inginer verificator va lua legatura cu beneficiarul inainte sa activam licitatia si va notifica firmele de executie si ii va ajuta sa plaseze oferte. Tot inginerul verificator va verifica si accepta lucrarea pentru beneficiar.

Profitul nostru este de 20% protejat de inflatie raportat la investitia noastra. Profitul firmelor de constructii declarat la stat al finisorilor si inginerilor verificatori poate fi oricat si va fi stiut in momentul plasarii ofertei la licitatie. Recomandam 20% raportat la investitie protejat de inflatie an de an. Toata lumea e cu profit fix protejat de inflatie an de an.