La frizerie.

Investitie care include si salariile brute generatoare de profit 20% protejate de inflatie si taxele la stat an de an. Profitul este calculat la an.

Adaugam valorile.

Calcul de pret. O sa amortizam intr-un an. Din anul 2 o sa scada pertul manoperelor. Cate manopere de tuns si barberit sunt intr-o luna? O manopera este de 30 de minute. O sa calculam totalul lunar si o sa impartim la numarul de manopere. La sfarsitul lunii tragem linie si trimitem nota de plata la florestean pentru salarii. O sa mai trimitem o factura la an pentru profit. Daca is de la alte locuri le-om da profitul la ei la loc la frizeriile locului lor.

Orar. O sa facem o aplicatie online cu care o sa se poata face rezervari in timpul disponibil de 8 ore pe care-l aloca la ore potrivite cand doreste frizerul. Incepem cu 3 friezeri 1 frizer. Adaugam frizerii unu cate unu in functie de cerere.

Contract. In momentul rezervarii o sa fie de acord cu sistemul de lucru si cand ajung in frizerie o sa semneze o foaie comuna cu cele scrise pe aceasta pagina pentru luna in curs. Tundem numai daca au salar sau pensie. O sa cerem dovada contract de munca si extras de cont pe ultimele 3 luni. Amu cei? Daca s-au angajat recent o sa ne tot aduca dovada timp de 3 luni.

O sa lucreze doar frizeri si barbieri fara persoane la incasare. Io cred ca frizerul a spala si pe cap. Nu a fi manopera diferita.

Azi 12.05.2024 Am unit deja toti frizerii de la locuri si avem model de lucru mai bun decat cel propus anterior.