Jocuri Si Sporturi Locale.

Noi vrem la impreuna la tara.

Invitam jucatori si sportivi si antrenori si arbitri de la noi de la loc sa participe la tote jocurile si sporturile de la noi de la loc. Vom avea campioni locali. Nu-i cu grupa de varsta. Se poate face o statistica pentru cei care sunt pana la o anumita varsta.

Mergem sa participam la toate jocurile si sporturile de la toate locurile din judet. Vom avea campioni judeteni.

Mergem sa participam la toate jocurile si sporturile de la toate locurile din tara. Vom avea campioni nationali.

Noi vrem Jocurile Si Sporturile Din Floresti.[Ce buna era acuma o legatura multipla sa deschida toate proiectele cu sporturi unul sub celalalt in funtctie de data la care au fost create. Sa se poata fauri de la tehnologia informatiei.]

Noi din Floresti nu ne vom desparti niciodata. La jocurile de echipa participam doar la judetene si nationale. Țâc Țâc.

Adaugam jocurile unul cate unul. Filcai si Cruce si Sah si Remi si Table si Go si Pacalici si om mai gasi.

Adaugam sporturile unul cate unul. Scrima si Sabie si Golf si Tenis si Fotbal Pe Teren Minuscul si Inot si Patinaj si Fotbal In Sala si Handbal[Noi vrem Hambal] si Hochei Pe Gheata si Curling si Fotbal si Rugby si Bob si Sanie si Basket si Pescuit si Trageri si Kaiac si Canoe si Ciclism si Canotaj si Ski si Badminton.

Invitam jucatori si sportivi si antrenori si arbitri de la toate locurile din lume sa participe la tote jocurile si sporturile de la toate locurile de la noi din tara. Vom avea campioni internationali.

Bine. Putem sa invitam o tara cu care sa concuram. O ajunge sa castige la nationale la noi un francez. Cine stie? 🙂 Io propun sa-i zicem campion national. 🙂

Prima incercare. Stim noi de ce. Investim nivelul nostru de trai la 2.000.000 de sportivi din tara, doar local. Ne costa 150.000.000.000 de euro/an. Impartim la 47 pentru fiecare judet si sector si mai impartim in mod egal la fiecare sport olimpic. Avem 32 sporturi de vara si 14 sporturi de iarna. Vrem un raport de activitate sa vedem un progres.

Incercarea 0. Platim sa ne faca Ministerul Sporturilor liga. Sa ne faca competitii. Nu vrem advertising si marketing si pariuri la sport.