Izolatie termica cu ceramica.

Sustin proiectul de cercetare cu scopul descoperirii unei solutii care izoleaza termic ce poate fi aplicata pe toate tipurile de suprafete [pereti de beton, sticla, etc…]

Anunt. Cautam cercetatori priceputi care sa se implice direct in proiectul de cercetare Izolatie termica cu ceramica. Detalii si inscrieri in afj.ro. Mai bine. O sa contactam noi cercetatorii si o sa vorbeasca lumea.

Salar de cercetator 3000 euro net sustinut conform valorilor.

Punem la dispozitie un spatiu de cercetare dotat cu toate cele necesare pentru buna desfasurare a activitatii de cercetare si intocmirea documentatiei cu toate cele necesare inspre obtinerea brevetelor de la tara.

Profit. 20% la total investitie protejat de inflatie si taxele la stan an de an.

Calcul amortizare cu profit. Total investitie * 1,2 * 1,15 * 1.16 * 1,19. La investitie cerem tot TVA-ul de la stat si platim in momentul vanzarii toate taxele la stat instant.

1,2 cela protejat tina-si-l SOREVER.

Azi 3.10.2022 am contactat SOREVER.

“Lucram la aiesta?

O zi buna.

Vrei sa te ocupi personal de acest proiect si sa iti ramana tie profitul? Investesc eu toata suma necesara incepand cu luna mai 2023 aproximativ, din vara.

https://afj.ro/izolatie-termica-cu-ceramica/

Ii zicem SOREVER la produs?

Eventual citeste la mine pe site si proiectul de la TSM Ceramic. De acolo o pornit dar m-a enervat ca se ocupa cu terorism. Citeste pana la capat.

Respectele mele de florestean.

Vasile Ovidiu Druta.

0745184225.

ovidiudruta@afj.ro.”

Contact. Vasile Ovidiu Druta. 0745184225. ovidiudruta@afj.ro