Filme

Filme | Documentare | Scurte
Loc | Judet | Tara

Avem filme cu 1 ban/3 minute, astfel un film romanesc de 2 ore costa 1 ban x 40 = 40 de bani.

Producatorii platesc 45 de lei/luna/angajat si au filmele in platforma. Ei mai platesc gazduire la vizionare cota parte raportat la totalul tuturor vizionarilor. Europa si restul lumii 11 euro, SUA 16 dolari.

Noi vrem sa-i lasam sa-si puna pretul lor la 3 minute.

Avem subtitrari la filme doar local, daca avem mai multe subtitrari de la loc vom favoriza pretul cel mai mic. O firma de subtitrari ne plateste 45 de lei/luna/angajat. Daca filmul nu are subtitrare vrem sa se poata cere subtitrare cu anuntare cand este.

Cinematografe. Producatorul filmului decide daca le da voie cinematografelor sa-l difuzeze, cinematografe ce ne platesc 45 de lei/luna/angajat. Facem o platforma informatica prin care cinematografele vand bilete la filme la pretul lor si platesc producatorii cu pretul filmului filmului din platforma la fiecare bilet vandut. Promovam cinematografele la filme cu Acum la cinematograful … . Facem programul Vreau sa-l vad pe ecran mare la cinematograf cu cumpara bilet si cand se umple sala se difuzeaza; martea de la 19. Legam POS-urile la platforma informatica ca sa-si tina toata evidenta prin platforma.

Televiziuni. Producatorul filmului decide daca le da voie televiziunilor sa difuzeze filmul, televiziuni ce ne platesc 45 de lei/luna/angajat din departament. Televiziunile platesc la audienta pretul filmului.

Avem review-uri la filme care apar la sfarsitul filmului sau cand inchide filmul ca nu mai vrea sa-l vada in continuare. Avem review-uri si la subtitrari. Toate review-urile sunt si cu comentarii, review-uri care apar cele mai noi primele.

Afisam filme de la loc, daca nu sunt la loc se afiseaza din judet, daca nu sunt in judet se afiseaza din tara. Se poate achimba locul in alt loc sau judet sau tara.

Preturi pornind de la locul producatorului si tinem cont cine se uita. De la orice loc din RO in RO, din RO in resrul lumii mai putin SUA x 1,2, din RO in USA x 1,2 de 3 ori. La fel si din orice tara din EU si restul lumii. Din USA la pretul lor.

Nu acceptam reclame.