Facultatea De Informatii Copil Ca Copil.

Sustin dezvoltarea tuturor catedrelor mai putin catedra de psihiatrie, catedra de srinci cum ii zicem noi, pentru ca se impotriveste dezvoltarii umane si catedra de drept penal pentru ca sustin infractorii.

O facem cu bani privati, o sustinem din privat cu finantare proprie si o tinem la 0 din punct de vedere al profitului, iar mai apoi cand proiectele de cercetare intra in productie se va sustine singura. Adaugam valorile binestiute.

Adauga catedrele una cate una. Incepem cu 50.

Adauga campus universitar.

Adauga profesori priceputi.

Adauga 25 de studenti la fiecare catedra pentru fiecare an de studiu dintre care 3 straini.

https://youtu.be/1w7OgIMMRc4

Fiecare student va primi bursa de merit 3000 euro/luna pe firma, bani locali ai localitatii Floresti, bani privati, si va trebui sa respecte valorile economiei locale. Am inceput calculul din luna a 9-a 2022. Cresterea va fi cu inflatia la toata suma in fiecare luna raportat la aceeasi luna a anului trecut in momentul informarii de la INS.

Admitere. Au prioritate toti copiii locului apoi fara admitere pana ce se ocupa toate locurile apoi examen daca sunt mai multi pe un loc. Copiii locului sunt admisi toti direct.

Sustinem ca motor al economiei proiectele de cercetare ale catedrelor. La medici cu juramantul lui Hipocrate si profit 0 din toate proiectele de cercetare.

Medicina gratuita pentru toti. Noi nu facem profit pe om ci cu omul. Ca la stat. Noi mai avem orice altceva gratuit. Cercetarea din proiectele de cercetare ale medicinei o dam gratuit la oricine din lume. Om merge si noi la alti cercetatori in vizita. Ne facem si noi Spitalul Universitar De Urgenta Floresti.

Tertetare. O pasatica mi-a soptit sa bem sucurile de fructe fiecare in parte. La cat timp unul de altul?