Fabrica de munitie.

Adaugam cercetare potrivita pentru realizare stunguri si cu strungurile ne facem toate cele necesare pentru linia de productie.

Adaugam Armata Romana.

Adaugam NATO.

Adaugam gloante de calibru si presiune potrivite. De tate. De care au nevoie. Ase bine. Adaugam proces tehnologic florestean.

Adaugam valorile si economicele si banca.

Om vinde cota parte si la Armata Romana si la NATO. Da la restul institutiilor statului de ce nu? Om face sa sie bine. Le vindem.

Om sta la vanzare la export pentru restul tarilor membre NATO.

Azi 06.04.2023 Om sta la vanzare si la privat pentru poligoane. Sun maine la FRTS la 13 ceas sa ne zica calibrele si presiunile de la toate gloantele ce se folosesc la Jocurile Olimpice. O sa vorbesc cu antrenorul federal Constantin Tarloiu la 0744796636.

Nume. FABRICA DE MUNITIE FLORESTI. Bun ar si un designer acuma sa ne faca o serpuita sub munitie si o linie dreapta sub Floresti.

Azi 07.04.2023 Nenea Constantin Tarloiu ne-a spus calibrele pentru Jocurile Olimpice adica 5,6 la glont, 4,5 la aer comprimat si 12 la talere. Presiunea nu este definita de standarde.

Azi 25.04.2023 Vrem sa vindem munitie la Armata Romana si Armata Romana sa distribuie mai departe si mai vrem sa vindem la restul institutiilor statului. Noi vrem sa-si aleaga ce-i mai bun din tara si sa ne producem si noi cota raportat la numar de locuitori.

Lucram in schimburi. Noi stim de ce.

O sa ne facem niste rezerve de fier. 🙂