eCommerce

Realizare platforma de eCommerce care da posibilitatea producatorilor locali sa listeze produse spre vanzare dand dovada de transparenta totala astfel se stie pretul de productie, profitul producatorului si pretul total al produsului spre vanzare in site. Preferam profiturile sa fie pana in cel mult 30% la investitie protejat de inflatie an de an.

Afisare. Pe principiul doar local. Afisare doar produse de la locul din buletin. Daca nu sunt la loc o sa se afiseze doar din judet, daca nu sunt in judet o sa se afiseze doar din tara, daca nu sunt in tara o sa se afiseze doar din Europa mai putin Rusia, daca nu sunt in Europa mai putin Rusia o sa se afiseze doar USA. Mai mult nu ma duc. O sa avem grija daca incepe un american cautarea sa se afiseze doar local pornind de la locul lui din buletin. La americani ii simplu, ei daca nu gasesc in tara se apuca sa isi faca daca le permite proiectul. Daca nu gasesc in tara la ei o sa caute in Europa mai putin Rusia. O sa avem grija daca incepe un chinez cautarea sa se afiseze doar local pornind de la locul lui din buletin, etc …, daca nu sunt in China o sa se afiseze din tarile comuniste. Atat. Acuma nu tot om exemplifica ca doar e simplu, se porneste de la loc si avem grija pana unde se ajunge.

Afisarea produselor in site se face folosind principiul ultimul de azi sa fie primul de maine, un produs pe rand. S-or tot roti. Asa sa fie.

Profitul nostru o sa fie 20% la investitie protejat de inflatie an de an.

Am contactat local.com sa-l cumpar astfel.

Azi 27.04.2024 Am hotarat sa facem directorul local local.afj.ro exact la fel dar am pornit de la oameni cu care implementam valorile in fiecare industrie. Ii bun eCommerce pentru cazurile in care producatorul isi externalizeaza vanzarile asadar incurajam aceste practici.