Director local.

Nu ne trebuie ala Google care se ocupa cu dejdinare prin concurentialitate care a dus la terorism prin saracire datorita mutarii profiturilor de la locurile unde a facut profiturile.

Vom fauri local.afj.ro cu producatori locali si firme de constructii si turism si profesii liberale.

Doar local. Afisare. Ultimul de azi e primul de maine.

Rezultate de la loc conform valorilor cu faurire la comanda.

Implementare. Om face o reclama la national cand e testata si pregatita solutia software.

Implementare buna. Om contacta toate firmele de la Registrul Comertului sa se inscrie.

Asa-i de tot.

Azi 19.04.2024 Adaugam produsele unul cate unul si la firme si la produse pentru navigare usoara.

Azi 23.04.2024 La profesiile liberale vrem sa le facem model de afacere cu membrii ca si la proiectul la dentist. Pentru cei care au venituri mai mari de cele din valori o sa le mentinem nivelul de trai, iar pentru cei care au mai mici o sa le crestem la nivelul nostru de trai.

Exemplu pentru o frizerie cu 5 frizeri care tunde un om la 30 de minute si foloseste ca si generator de profit pe langa salarii un spatiu construit cu 400 de euro/mp. Un frizer are nevoie de 10mp. Un om se tunde o data la 2 saptamani, deci un frizer are nevoie de 16 x 5 x 2 = 160 de membrii.

Care este pretul unui tuns?

  1. Salar. 5750 / 320 = 17,9687 euro.
  2. Amortizez 1 euro/tuns.
  3. Cheltuieli cu energia.
    80 / 320 / 5 = 0,05 euro/tuns.
  4. Alte cheltuieli. 0,0513 euro/tuns.[spirt]
  5. Chirie. 400 x 10 / 12 / 320 = 1,0416 euro/tuns.
  6. Profit. 17,9687 x 0,2 + 400 x 10 x 0,2 / 12 / 320 = 3,5937 + 0,2083 = 3,8020 euro/tuns.
  7. TVA. 17,9687 x 0,19 + 3,8020 x 0,19 = 4,1363 euro.
  8. Total. 30 euro/tuns.

Chiria lunara pentru tot spatiul este de 1,0416 x 320 x 5 + 0,2083 x 320 x 5 = 1.999,84 euro/luna.

Profit lunar/frizer. 3,5937 x 320 = 1.149,984 euro/frizer/luna.

Mai trebuie sa mearga in vacanta frizerii, asadar noul pret al unui tuns devine.

Tot azi am decis sa facem asociatie pentru fiecare profesie liberala in parte cu site cu membrii in directorlocal.ro

Azi 24.04.2024

Asociatia taximetristilor.

Vrem sa ne unim toti taximetristii de la fiecare loc si sa organizam la hotel Napoca din Cluj-Napoca o intalnire nationala cu care sa ne promovam valorile si economicele la autoritatile statului. Sa vina si patronii firmelor de taxi. Le vom sustine nivelul de trai daca este mai mare ca si cel propus.

Vrem deasemenea sa dam in judecata uber, bolt si freenow pentru ca nu ne respecta valorile, adica muta profiturile de la locurile unde fac profiturile care a dus la terorism cu acte datorita saracirii.

Deasemenea nu mai vrem pret/km ci vrem pret/minut.

Vrem deasemenea sa circulam pe banda 1 la fel ca si mijloacele mobile de la stat si biciclistii iar restul mijlocelor mobile sa circule doar pe banda 2.

O sa porneasca ceasul cand incepe taximetristul cursa si o sa putem calcula timpii morti care vor fi pusi pe nota cu cota parte. Vom merge la lucru atatia cand este necesar in functie de cerere si vom avea grija sa acoperim nevoia de taxi 24 de ore din 24. Taximetristii o sa zica doar daca is la lucru sau daca nu.

Implementare locala. Taximetristii o sa stranga semnaturi de la cei care calatorim cu taxi ca sunt de acord sa mergem la autoritatile statului sa implementam valorile si ca nu vor uber, bolt si freenow.

Constructii.

Tot azi ne-am gandit cum sa facem un proiect in constructii. Faca-si firmele de constructii necesarul de putere umana si meseriasii o sa mearga la lucru. Am unit deja toate firmele de la loc cu participare continua la tot ce este de lucru la noi la loc. Nu s-or mai grabi sa dezvolte mai mult decat sunt oameni disponibili.

Avem inginer verificator care verifica timpii de lucru si calitatea lucrarii si care urmareste implementarea si realizarea proiectului.

Stim deja ca se lucreaza cu profesii liberale care vor avea reprezentant fiecare la nivel local la care vrem sa implementam valorile si economicele la firmele de constructii. Mentinem nivelul de trai al patronilor sau il crestem la nivelul nostru de trai.

Ca si regula de baza avem investitie generatoare de 20% profit protejate de inflatie si taxele la stat an de an. Nu ne punem profit la profitul lui altu.

Astfel unindu-ne antreprenorii o sa aiba acces la toata puterea umana de la loc si nu mai trebuie sa angajeze pe perioada nedeterminata. Deasemenea vom lucra cu materiale la pret de producator si transparenta.

Profit/angajat. 5750 x 0,2 = 1.150 euro/luna. Mai este generaror de profit 20% valoarea spariului de birouri.

Creditare pentru cumparatori. Va merge clientul firmei de constructii la banca cu proiectul si banca ii va accepta creditul care va fi platit la finalizarea lucrarii.

Implementare. Voi merge personal la firmele de constructii de la noi de la loc si voi cere semnaturi sa aprobe modelul de lucru propus, apoi voi cauta reprezentanti pentru fiecare asociatie a profesiilor liberale din constructii, vom realiza platforma informatica oferindu-le posibilitatea antreprenorilor sa isi adauge proiectele in platforma si posibilitatea reprezentantilor sa aloce personal pentru fiecare proiect.

Model de afacere. Se duce florestean la florestean si primeste o promisiune de vanzare pentru teren si face tot acelasi lucru si la firma de proiectare apoi isi introduce proiecrul in platforma informatica si isi calculeaza costurile cu materialele si timpul de executie al proiectului iar apoi da drumul la vanzari spre clienti tot cu promisiune de vanzare si incasare a banilor din banca la finalizarea proiectului si predarea CF-ului. Apoi merge florestean la banca sa ceara bani sa faca proiectul sau incepe sa-l faca cu banii lui si accepta sa primeasca meseriasi doar de la noi de la loc si realizeaza proiectul cum a promis. Plateasca-i banca furnizorii si salariile daca ii la inceput de drum.