Carti

Azi 30.06.2024

Tocmai ce am cumparat vasi.one si ne facem si o librarie cu tiparnite ale oamenilor locurilor. Acceptam si carti deja tiparite. Ma duc cu ea la glob. Stiu cum sa o promovez fara reclame, imi fac emisiuni la radio si la tv si pe internet; incep cu radiouri, tv si internet locale din Romania.

RO.

Afisarea cartilor in librarie o sa fie doar local in functie de locul autorului, astfel la general si in categorii si in rezultatele cautarilor care o sa fie sugerate o sa listam carti de la loc apoi mai jos carti din judet si mai jos carti din tara si mai jos carti din Europa si mai jos carti tin SUA si mai jos carti din restul lumii si mai jos carti din tarile comuniste, carti ce le rotim conform principiului prima de azi e ultima de ieri, carti ce le afisam conform principiului cea mai ieftina pagina.

Pret. Pretul este in functie de locul autorului. Daca se porneste din RO pentru RO e pretul autorului, din RO pentru EU si restul lumii x 1,2, din RO pentru SUA x 1,2 de 3 ori. Daca se porneste din orice alta tara mai putin USA e la fel. Daca se porneste din USA e pretul lor.

Adaugare carti. Adaugam cartile in baza de date cu tilu, poza, pret dorit de autor/agent/editura, descriere, 3 categorii si 10 cuvinte cheie.

Buget. Cu 20.000 de euro realizam platforma informatica, 30.000 pentru un salar 9,5 luni pentru mine sa contacteze toata media din Romania sa le dam jumatate din profitul de 20% calculat cu cota parte raportat la total audienta ce o genereaza atata vreme cat o genereaza. Daca ne introduc intr-o emisiune le platim partea cu cota parte din minute raportat la total minute emisiune. La digital le facem un sistem de masurare vizualizari complete video si audio, in direct si care nu-i in direct, si-i platim la audienta, cu tot continutul gazduit la noi pe server.

Vrem sa facem sesiuni de autografe de la autori la cititori si sa le semneze cartile in format electronic pe care sa le tina pe rafturi. Scris de mana si poza sau scris pe dispozitiv electronic.

Vrem sa facem review-uri doar de la cumparatori cu email trimis intr-o saptamana de la momentul cumpararii.

La media le dam acces la statistici si sa-si introduca cu dovada audienta si cum au calculat-o si sa se verifice intre ei.

Azi 01.07.2024

Vom face un program de citire online cu pret/pagina, primele 5 pagini pe gratis iar apoi de la a 6-a pagina se platesc primele 5 si mai departe pagina cu pagina.

La carti am decis sa accepam 45 de lei/autor/agent/angajati editura /luna in loc de *1,2.

La tiparnita proprie vasi.ONE avem 20% la investitie. Stim noi de ce.

Acceptam parteneri care isi pun in platforma cartile lor doar noi sa le vindem pentru 45 de lei/luna/angajat si 45 de lei/luna/autor. Daca autorul are agent ne mai trebuie 45 de lei pe luna direct de la agent o singura data oricati autori reprezinta. La parteneri din Europa si restul lumii le cerem 11 euro. La parteneri din SUA le cerem 16 euro.