Benzinarie si motorinarie.

Numa de aia ca ne trebuie la armata.

Nume. Benzinarie Si Motorinarie. Pentru Armata Sa Se Poata Gratis.

Am discutat cu ungurii din Ungaria si o zis ca ne dau noua MOL-ul. Vrerm doar terenul si cladirea si camerele si pompele. Mai departe administram noi.

Adaugam valorile si economicele si banca.

Vrem benzina si motorina de un singur fel fiecare.

Pretul benzinei si motorinei la sursa este dat de investitia in extragere si rafinare. Adaugam transporturi organizate si avem pretul in Floresti. Adaugam investitia noastra care se calculeaza cu evaluare a ceea ce primim de la MOL. Lucram cu 3 facturi. Platim la sursa doar salariile. Profitul il dam la locurile unde am facut profitul. Adaugam cerere de cumparare. Cu camerele monitorizam si iti trimitem facturile.

Adaugam restaurant.

Mai bine. Le platim salariile la petrolisti cota parte raportat la numarul de locuitori si ne dam profiturile la locuri. Profitul de la economice il impartim in mod egal la activitati comerciale. Oriunde alimentam noi ne dam profitul la noi la loc. Deie-si fiecare loc profitul.

Azi 30.04.2023 Noul pret al benzinei si motorinei este dat de salariile petrolistilor de pe campurile petroliere si transporturile lor organizate.

Azi 02.05.2023 O mintit ungurii. Minciuna e crima. Ungurii nu vor sa ne respecte economia si valorile deci is infractori.

Azi 02.05.2023 Si mai bine. Deie-si petrolistii salariile de la ei de la loc. Toti avem proiect de coeziune si cerere de cumparare.

Azi 02.05.2023 De azi vindem numai la armata numai motorina. Puna-si pofta in cui lotrii de deplasare. 🙂