Banii locului

Nu avem srinci.

25% la noi. Ne impartim 500.000.000.000 de $ la floresteni cu buletin/familie/spatiu locativ. Copiii sunt inclusi. Azi suntem 70.000. Om vedea cati o sa ajungem. Ne vine aproximativ 7 milioane la fiecare. Se poate pleca de la lucru daca cineva-l inlocuieste. Nu umbla ca te-o dat afara. Verificam sa avem legalitate continua si fara alcool. Decidem data de start si platim la cine se incadreaza.

La Floresti dam 25% din proiectul cu energia[500.000.000.000 de euro/an] la stat sa ne faca infrastructura la toti.

  1. Vrem sa ne faca un tren de mare viteza sa ajungem la Constanta intr-o ora si sa se plimbe in toate statiunile de la litoral. In viitor vrem rute cu trenul de mare viteza in toata tara cu gara in Floresti. Gratuit pentru floresteni.
  2. Vrem sa ajungem prima localitate din lume care nu polueaza, asadar vrem sa ne faca statul un sistem de transport in comun performant cu tramvaie de la adresa la adresa. Io zic ca trebuie implementat si-n Cluj-Napoca ca sa renunte florestenii la motoruri. Gratuit pentru floresteni.
  3. Vrem sa-si cedeze florestenii parcarile la stat ca sa poata stationa tramvaiele.
  4. Vrem sa poata decide autoritatile statului unde sa faca parcuri chiar daca sunt blocuri. Om despagubi.

Punem camere in transportul in comun cu identificare faciala.

Avem 25% la noi, 25% la stat local, 25% la facultate, 25% la stat la national pentru salarii si pensii.

Ne facem de la noi proiectul cu Jocuri si sporturi locale.

Cumparam toate afacerile cu patron strain si le dam profiturile la locuri, sa ne dea suma in 5 ani protejat de inflatie.

Ne facem cluburi gratuite pentru floresteni si invitati la loc si la locuri faine din tara cu numele Floresteni. La noi la loc platim la restaurantele actuale. La Tarnita cumparam toate casele si locurile de la lac, la Belis ne gasim un loc fain si ne facem de 1000 de locuri, la Constanta ne facem de 1000 de locuri.

Vrem sa-i ajutam pe toti copiii nostri institutionalizati din tara cu jumate din nivelul nostru de trai cu prioritate.