Banca de investitii.

Imi asum investitia si imi doresc inapoi doar banii protejati de inflatie. Suma totala de investit este fix banii pe care ii avem astfel banii ne sunt garantati de Banca Nationala. Banii investiti raman tot la noi in banca si vom tine cont ca ei deja au fost investiti.

Este datoria firmelor sa respecte valorile economiei locale bine stiute astfel salariile sunt protejate.

Fara bancomat. Fara dobanda la depozite.

Credite imobiliare. Stim ca inflatia este parte a profitului impozabil asadar adaugam la profitul impozabil taxele la stat. Astfel suma recuperata este protejata de inflatie. Atentie. Dam credite imobilire numai cand nu avem in ce investi.

La cumparatura cu Iban. Sistem de plata securizat in doi timpi. Comerciantul face totalul de pe telefon, clientul atige dispozitivul comerciantului cu telefonul si accepta sa plateasca, banca notifica comerciantul si acesta accepta plata. Comerciantul il vede la figura si varsta [din buletin] inainte sa accepte.

Sustinem toti administrarea bancii, adica salariile oamenilor din banca, cota parte raportat la suma investita de banca.

Acceptam parteneriate cu alte banci daca renunta la numerar si transparenta totala. Care nu vor protejeaza mediul infractional.

O sa facem plati in afara bancii numai cu acordul nostru daca ne ofera transparenta totala si nu folosesc bani lichizi. Asa ii si la intrari.

Acceptam banii din salarii dar ii investim numai cu acordul scris al proprietarului de cont. Astfel banca cauta investitii si proprietarii banilor le aproba. Se lucreaza cu strangere de fonduri. Investitorii isi asuma investitia si primesc inapoi banii protejati de inflatie. Antreprenorii isi asuma tot mai putin investitia si primesc inapoi profitul ramas.

Prioritate la investitie is banii din economiile oamenilor astfel e protejata viata. Oamenii nu pot pierde pentru ca banca garanteaza investitiile din economii.

Transparenta la tot.