Banca de investitii.

Adaugam valorile.

Toate profiturile de la toate afacerile vor fi introduse in banca. Am decis sa depunem capital social doar valoarea economiilor oamenilor pe care le primim si inflatia pentru ele.

Creditam antreprenori si cerem inapoi profit inflatia la bani si 20%, 30% anual la antreprenor.

Acceptam un fond de investitii la inceput care sa-si protejeze bani iar apoi gradual protejam economiile oamenilor de la noi de la loc. Asta daca apare investitor inaintea profiturilor noastre.

Dobanda la depozitele oamenilor este fix inflatia adica protejam economiile de inflatie an de an.

La cumparatura cu Iban. Sistem de plata securizat in doi timpi. Comerciantul face totalul de pe telefon, clientul atige dispozitivul comerciantului cu telefonul si accepta sa plateasca, banca notifica comerciantul si acesta accepta plata. Comerciantul il vede la figura si varsta [din buletin] inainte sa accepte.

Acceptam banii din salarii dar economiile le investim. Astfel banca face si cauta investitii. Investitorii adica proprietarii de conta primesc inapoi banii protejati de inflatie indiferent daca afacerea merge sau nu deoarece investitiile sunt garantate de banca prin capitalul social. Banca isi asuma investitia din economiile oamenilor pe care le garanteaza cu capitalul social care creste anual.

Prioritate la investitie is banii din economiile oamenilor astfel e protejata viata. Oamenii nu pot pierde pentru ca banca garanteaza investitiile din economii.

Avem un an sa investim banii din economiile oamenilor. Din momentul in care facem investitia o sa calculam ca protejam banii la an.

Transparenta la tot.

Avem o politica monetara corecta.

Azi 08.04.2024 Vrem la creditele ce le dam persoanelor juridice sa autorizam furnizori astfel incat sa facilitam procesul de plata a facturilor de catre antreprenor.

Azi 05.05.2024 Mai dam la banca toate profiturile AFJ doar local sa implementeze proiectul de coeziune si proiectul cu copiii nostri institutionalizati si sa plateasca dobanda inflatia la depozitele doar din salarii si sa crediteze fara garantii planul de afaceri al antreprenorilor pentru implementare si sa dea credite antreprenorilor chiar daca sunt la inceput de drum platindu-le furnizorii. Implementare este jumate din profituri merg la banca si jumate pentru proiectul de coeziune pana cand proiectul de coeziune este implementat apoi toate profiturile merg la banca. La credite banca sa castige inflatia. Nu pleaca profiturile de la locuri. Din profiturile AFJ vrem sa dam credite imobiliare pentru loc la persoane fizice cu dobanda inflatia.