Asociatia Taximetristilor.

Azi 24.04.2024

Vrem sa ne unim toti taximetristii de la fiecare loc si sa organizam la hotel Napoca din Cluj-Napoca o intalnire nationala cu care sa ne promovam valorile si economicele la autoritatile statului. Sa vina si patronii firmelor de taxi. Le vom sustine nivelul de trai daca este mai mare ca si cel propus.

Vrem deasemenea sa dam in judecata uber, bolt si freenow pentru ca nu ne respecta valorile, adica muta profiturile de la locurile unde fac profiturile care a dus la terorism cu acte datorita saracirii. 

Deasemenea nu mai vrem pret/km ci vrem pret/minut.

Vrem deasemenea sa circulam doar pe banda 1 la fel ca si mijloacele mobile care circula pe banda 1 definite la transporturi organizate.

O sa porneasca ceasul cand incepe taximetristul cursa si o sa putem calcula timpii morti care vor fi pusi pe nota cu cota parte. Vom merge la lucru atatia cand este necesar in functie de cerere si vom avea grija sa acoperim nevoia de taxi 24 de ore din 24. Taximetristii o sa zica doar daca is la lucru sau daca nu.

Daca nevoia de taxi este mai mare cresc timpii de asteptare pana la maxim 10 minute cand o sa adaugam taxiu nou. Daca nevoia de taxi este mai mica o sa mergem toti la lucru dar cresc preturile.

Implementare locala. Taximetristii o sa stranga semnaturi de la cei care calatorim cu taxi ca sunt de acord sa mergem la autoritatile statului sa implementam valorile si ca nu vor uber, bolt si freenow.