Asociatia Oamenilor Din Mobila.

Vrem sa implementam valorile la toate firmele de productie mobila din tara in acelasi timp. Profitul este de 20%-30% la salarii si necesar.

Vanzarile sunt facute de magazinele de mobila la care vrem sa implementam si la ei valorile.

Vom da posibilitatea producatorilor sa-si adauge toate produsele in platforma si acestea vor fi recomandate doar local celor care doresc sa cumpere. Daca are produse de la el de la loc se afiseaza doar de la el de la loc iar daca nu are la el la loc se afiseaza din judet iar daca nu are in judet se afiseaza din tara iar daca nu are din tara se afiseaza de la importuri din Europa, SUA, restul lumii si tarile comuniste. Ca sa vada produsele trebuie sa mearga la magazine. In platforma daca sunt mai multe produse recomandate le rotim ultimul de azi va fi primul de maine si recomandam cel mai apropiat magazin.

La firmele la care isi fac profiturile picioruse din tara nu mergem la lucru si angajam toti oamenii. Asta da preturile la locuri.

Vrem sa organizam la Baia Mare la Casa De Cultura A Sindicatelor o intalnire nationala la care sa discutam si sa implementam valorile si modelul de lucru propus.