Asociatia Bucatarilor Si Barmanilor.

Azi 01.05.2024

Vrem sa implementam pe tot locul valorile si economicele si sistemul comanda azi si mananca/bea maine cu timp de masa de 30 de minute.

Stim deja ca un bucatar face 75 de mese pe zi. Calculul la exact pentru modelul de restaurant este la restaurantul Meniu De Campion.

La barmani calculam cu timp de lucru la 8 ore si impartim la numarul de comenzi ca sa putem calcula pretul unei bauturi. Barul face profit recomandat de 20% la investitia in bauturi daca sta bautura in bar sau 0 la bauturi daca e comandata de azi pe maine. Barul mai face profit 20% la salariile barmanului si cladirea barului calculata la pretul de productie care genereaza un profit anual de 20%, aceasta din urma poate fi si chirie.

Astfel unindu-ne toate restaurantele si barurile vor lucra la impreuna.

Asociatia rezolva salar brut de 6.229 euro pentru bucatari si barmani.

Sistemul de comenzi o sa fie prin local.afj.ro si astfel scapam de glovo, bolt si tazz care au terorism cu acte adaugat la locurile noastre. Ne scoatem toti deodata din toate platformele. Livrarile o sa fie facute numai de oamenii locului care o sa aiba salar ca si noi.

La nota prin platforma cu sistem de gestiune integrat.

Acuma sa mergem si in vacanta asa ca vom angaja necesar de personal x 52 / 48.

Astfel unindu-ne vom merge la lucru exact unde ne repartizeaza asociatia si vom face toti barmanii si turele de noapte de la discoteci.

In viitor vrem sa implementam un sistem astfel incat un cetatean sa poata bea maxim 5% din salar ca sa ne fie bune barurile la familii, asta inseamna ~173 de euro/luna/cetatean. Acest proiect vrem sa-l implementam la impreuna cu proiectul Agricultura 10.

In Floresti vom organiza la Vlad la Casa Zanelor o intalnire in care sa prezentam cele mentionate anterior si stabilim ziua in care dam toti deodata drumul la lucru. Vom merge si pana la Hotel Napoca sa vedem cum se unesc fratii nostri din Cluj-Napoca. Vom da drumul deodata cu ei.