Asigurari.

Ideea de baza. Punem toti bani personali cand e nevoie lunar pentru orice dauna produsa mentinand nivelul de trai al pagubitului. La sfarsitul lunii vine factura pentru daune.

Adaugam valorile.

Nu se face profit din problema altuia.

Vom face o platforma informatica care va genera asigurarea.

Asigurari auto vom plati doar cei care avem motor. Asigurarea-i pe sofer. Avem agenti constatatori care verifica daunele la service-uri.

Asigurari de viata platim doar adultii si is asigurati si copiii. Daca nu rezolva statul problema platim si la privat. Pot sa isi faca asigurare doar cei care au asigurare de sanatate de la stat. Avem agenti constatatori.

Agentii constatatori o sa poata sa fie contactati de asigurati sa le adauge proiect in platforma si sa urmareasca desfasurarea activitatii.

Masini de schimb is doar cele de transport marfa, si transport persoane fara automobile la personal cu dauna in timpul serviciului.

Implementare. O sa gasim un florestean, un om din Cluj-Napoca, un om din Zalau si un om din Oradea sa se ocupe si o sa-i platim din banii locurilor, apoi din Zalau si din Oradea o sa implementam inca in cate 4 judete fiecare si tot asa. O sa avem doar floresteni la vanzari si agenti constatatori in fiecare judet oameni ai locurilor.

Cand avem 100.000 de membri pentru oricare asigurare dam drumul. Asta e proiect la tara.