Ala telefon.

Om pune un dispecer 🙂

Fara baterie cu mesagerie vocala.

Telefonul mobil este un reader de dimensiune potrivita ce se conecteaza la serverul local, server ce ruleaza Windows server si care intr-o instanta ruleaza Windows-ul personal. Cu ocazia asta avem si serverul local mult dorit. Two sims dude. Ne facem noi reteaua noastra de comunicati speciale. I-om zice Speţialite. Asta-i a mea. Asa-i de tat.

Aplicatii. Telefon, agenda, harti, etc…[New shortcut]

Telefoanele la comanda cu posibilitatea de alegere a dimensiunilor si greutatii.

Ala laptop tot la fel o sa fie cu acces la acelasi server local.

Ala server o sa-l faurim noi cu ala harddisk[unitate de stocare permanenta], ala ram[unitate de stocare temporara. om vedea de ce], etc… .

Adauga la server obligativitatea sa fie toate datele publice pentru ca ne place la impreuna. Asa-i de tat. Si asta ii de necotropit.

Ala telefon la florestean, ala televizor la alt florestean, etc … si or lucra la impreuna la digital respectand valorile bine stiute.

Factura. Ti-a calcula un robot cate resurse ai folosit, cate is disponibile la impreuna. Doar n-om plati la minut sau giga de trafic. Resurse/ore lunar pana cand se amortizeaza investitia + 1 euro/luna brut[calcul initial]. Resurse fixe la utilizator pana cand se amortizeaza investitia + profit inflatia la suma de recuperat si 20% la bani. Dupa ce s-a amortizat protejam profitul si statul cu inflatia la cel 20%. Factura lunara. Inflatia se calculeaza in monentul informarii de la INS. 20% la bani ii anual.[asta pentru ca vrem tara]. Asa-i de tot.

Backup continu folosind aceleasi resurse intr-un mediu de stocare diferit cu posibilitate de restaurare temporara cu parola.

O sa autorizam dispozitive in care intra cartelele.

Ala reader operating system by Windows Forever. Add desktop and Internet Explorer to Ala Server at personal. Thats about it.

Add Microsoft Documents server license paid individually calculated licensed at their country population counting export. Personal documents. Ours are not already made. One time fee? We are not developing ours. Interesting. Where is our research? We need sa faurim something like we say. There is no research needed on creating a document. We buy one time fee. [Azi 26.10.2022 Noi vrem numai Internet Explorer. Sa se poata. Ei stiu cine suntem noi. Salvare documente la Windowsul personal cu descarcare din directorul de lucru de la Microsoft de pe server]

La jocuri vrem licenta de server platitata individual cu director protejat la personal in care se poate scrie numai pe portul alocat jocului. Directorul asta il vrem si la Microsoft Documents.[Azi 26.10.2022 Noi vrem numai Internet Explorer. Sa se poata. Ei stiu cine suntem noi.]

Roaming. Eu ii facturez pe ai mei oricat ar consuma la tine, adica 0, tu ii facturezi pe ai tai oricat ar consuma la mine. Cine nu vrea ii dau in judecata.

La cumparatura cu cerere de cumparare pe tot locul respectand valorile binestiute.

Culoare preferata albastru viu. A living blue cum zic englezii.

Datele nu pot fi folosite in orice interes inafara de statisticile oficiale de la stat.