Agricultura 10.

Fructe, legume, cereale din judet organizate local. Adauga oamenii impreuna cu natura. Asta-i viata. Se mananca la singular. Asa-i de tot. Asta-i de necotropit.

Canepa nu ne place. Nu le-om tot denumi. Adrvarul ii ca nu ne place toxicul.

Mai bem si un pahar cu apa.

Semanat la punct fix. Om capali industrial si inainte si perpendicular.

Punem napii. Asta-i pentru capitanu. A veni la degustat.

Adauga sfecla. Asta-i pentru capitaneasa. Mance si capitanu.

La magazin. Stim deja ca singurele magazine care vrem sa ramana is cele cu produse alimentare. Restul spatiilor comerciale o sa fie sedii de firma. Lucram cu cerere de cumparare. Vrei ati cumpara? Fa o cerere scrisa. Comanda azi si vine maine numai proaspat la magazinul de care aparti la locul tau numerotat. Achizitionam si stam la vanzare cu preturi de producator.

Adaugam valorile binestiute. Salarile is cheltuiala sustinuta de toti cei care beneficiaza de magazin cu plata egala. Profit 20% la investitie protejat de inflatie si taxele la stat. Total investitie * 1,2 * 1,15 * 1,16 * 1,19. Amortizam intr-un an si cerem TVA-ul din investitie. 1,2 protejat la antreprenor numai florestean. Platim producatorul in momentul comenzii si taxele la stat o data pe luna in momentul plati de la florestean 🙂

Macelarul a avea fostul Lidl adica Langa Capitanu. 🙂 Investesc io macelare si tu tine-ti profitul. Statul e cu noi. profi o sa fie al lui ala de langa el de la bloc si i-om zice Ochio pazat cu camere plimbatoare prin tavan. Paznicul afara. Doar nu om pazi cu paza paznic. I-om gasi ceva de lucru.

Ne sustinem toti copiii in calculul cheltuielii generate de punctul de calcul.

Investitiile in productia de mancare is in toate cheltuielile la an.